Julefrokost

21.12.2016

Julefrokosten som er et af årets højdepunkter, blev afholdt på Kystens Perle i Kastrup. Et sted som tidligere var kendt som en af øens værste knejper; men som nu en respektabel café og restaurant. Claudia, som egenhændigt udgjorde festkomiteen, bød velkommen. Formanden holdt en kort tale hvor klubbens kåring som Årets Fotoklub i Digital Foto blev fremhævet, samt at repræsentanter fra bestyrelsen lige inden havde holdt møde med kommunen om evt. fremtidigt klublokale. Formanden mindede også om, at der snart er generalforsamling og brug for friske kræfter i og omkring bestyrelsen. 

Under spisningen blev der uddelt pokal, blomster og diplomer til nr- 1,2 og 3 i klubmesterskabs konkurrencen, som har kørt over fire afdelinger i løbet af året. Samlet vinder blev Marianne Wiil, og på en delt 2. plads kom Michael Oxkjær og Jesper Skovbølle, på 3. pladsen kom Sussie Knudsen. 

Sammenkomsten forløb med god mad og hyggelig snak og efter kl. 21 begyndte medlemmerne stille og roligt at sive, hvert til sit. Nogle standhaftige holdt dog ud, til restauranten lukkede og så er det jo ikke nogen skam at gå.

God jul og Godt Nytår til alle (et par begivenheder hvor der sagtens kan tages foto’s)


Har du billeder fra denne event sĂĄ upload dem her

Billeder fra denne event

Klik pĂĄ billederne for at se dem i stor udgave
« Tilbage til oversigt