Indmeldelse / kontingent

Alle er velkomne som medlem i Amager Fotoklub så længe der er plads. Vi er en klub for nybegyndere såvel som erfarne fotografer, men har et loft på maks. 65 medlemmer.

Det koster 50 kroner om måneden at være medlem og kontingentet betales halvårligt forud (kr. 300).

Som nyt medlem får du 30 dages prøveperiode med fuldt medlemskab uden beregning, og kan således deltage både i klubaftener og i debatten på Facebook inden du beslutter dig for et endeligt medlemskab.

Umiddelbart inden prøveperioden udløber, sender vi dig en mail for at høre, om du vil fortsætte dit medlemskab.

Ønsker du at fortsætte, fremsender vi en opkrævning via e-mail der dækker resten af den indeværende periode.

Ønsker du mod forventning ikke at fortsætte som medlem, ja så melder du dig bare ud igen - det står i den mail du modtager hvordan du gør det.

Bemærk, et medlemskab er personligt, så hvis flere i samme familie ønsker medlemskab, skal hver person indmeldes separat.

Af pladsmæssige hensyn optager vi i øjeblikket ikke nye medlemmer.

Du kan oprette dig på vores venteliste ved at sende en mail til: venteliste@amagerfotoklub.dk, så vil du blive kontaktet og tilbudt optagelse så snart der igen er plads.

Vi har pt. 6 personer på ventelisten.
Vi har et årligt frafald på 2 - 4 medlemmer.