Medlemskab

Alle er velkomne som medlem i Amager Fotoklub sĂĽ lĂŚnge der er plads. Vi er en klub for nybegyndere sĂĽvel som erfarne fotografer, men har et loft pĂĽ maks. 65 medlemmer.

Det koster 75 kroner om mĂĽneden at vĂŚre medlem og kontingentet betales halvĂĽrligt forud (450 kroner).

Som nyt medlem fĂĽr du 30 dages prøveperiode med fuldt medlemskab uden beregning, og kan sĂĽledes deltage bĂĽde i klubaftener og i debatten pĂĽ Facebook inden du beslutter dig for et endeligt medlemskab.

Umiddelbart inden prøveperioden udløber, sender vi dig en mail for at høre, om du vil fortsÌtte dit medlemskab.

Ønsker du at fortsÌtte, fremsender vi en opkrÌvning via e-mail der dÌkker resten af den indevÌrende periode.

Ønsker du mod forventning ikke at fortsÌtte som medlem, ja sü melder du dig bare ud igen - det stür i den mail du modtager hvordan du gør det.

BemÌrk, et medlemskab er personligt, sü hvis flere i samme familie ønsker medlemskab, skal hver person indmeldes separat.

Start din gratis prøveperiode her

NĂĽr formularen er sendt, vil du modtage en mail med et bekrĂŚftelseslink som du skal klikke pĂĽ inden 48 timer.
NĂĽr du har bekrĂŚftet din tilmelding, vil du modtage en velkomstmail, hvoraf det fremgår hvordan du tilmelder dig vores Facebook gruppe m.v.

Klubben er forpligtet til at indberette medlemssammensĂŚtning til kommunen, helt konkret bopĂŚlskommune og antal over/under 25 ĂĽr.
Derfor skal vi bruge nedenstĂĽende oplysninger om dig, og de vil kun blive brugt til dette formĂĽl og er ikke synlige nogle steder.

Fødselsdato: