Om Amager Fotoklub

Form√•let med Amager Fotoklub er at igangs√¶tte aktiviteter til gavn og gl√¶de for amat√łrfotografer.

Amager Fotoklub blev stiftet i februar 2013. Klubben har 65 medlemmer og har klublokale i vandt√•rnet p√• Oliefabriksvej 102, 2770 Kastrup - 3. sal. Klubben er √•ben for alle med interesse for foto. Vi prioriterer b√•de det sociale f√¶llesskab og den "faglige" udvikling.

Klubben afholder klubaftener med workshops og udveksling af erfaringer og arrangerer fototure i natur og by.

Der er klubaften hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.00. Selvom vi har et fast program, s√• vil vi fors√łge at friholde den sidste halve times tid til fri snak og evt. f√• svar p√• nogle spr√łgsm√•l omkring sit kamera m.v.

Se mere i kalenderen.

Klubben fungerer som en medlemsforening b√•ret af frivillig arbejdskraft og et kontingent p√• 75 kroner pr. m√•ned. Kontingentet betales halv√•rligt forud.

Har du sp√łrgsm√•l til klubben kan du kontakte bestyrelsen ved at sende en e-mail til: mail@amagerfotoklub.dk eller benytte kontaktformularen her.

√Örets fotoklub 2016

Amager fotoklub blev i 2016 kåret som årets fotoklub af magasinet "Digital FOTO", og det er vi naturligvis mægtig stolte af.

Du kan læse mere hos Ditigal Foto.