Dommeraften Digital 2 - 2021

09.06.2021

Vores f√łrste dommeraften med fysisk fremm√łde i umindelige tider, ja siden september sidste √•r.

Det var igen rart at se levende klubmedlemmer om end kun nogle ganske få.

Til geng√¶ld var der s√łrme hele 15 klubmedlemmer, der kiggede med p√• live stream.

Så måske der fortsat er en lille smule interesse i klubkonkurrencerne.

Og da vi ikke har kunnet uddele diplomer siden september, var der samlet til bunke.

Således blev klubmesterskabspræmier samt diplomer fra hele tre konkurrencer uddelt.

Vinderne af årets anden digitale konkurrence i 2021 blev Michael, Kurt og Astrid. Anna fik tildelt dommerdiplom.

Fotodommeren var Danny Nielsen fra Vallensbæk fotoklub, fotoakrobaterne.

Han fortalte indledningsvis om hans egen fotografiske udvikling og viste os flotte billeder med særlig interesse for Portræt, Beauty, Street og Arkitektur.

Du kan se eller gense konkurrencebillederne her.

Og har du lyst til at f√łlge med i pointstillingen i klubmesterskabet kan du klikke her.

Billeder fra denne event

Klik på billederne for at se dem i stor udgave