Dommeraften Papir 1-2020

30.09.2020

√Örets eneste papirkonkurrence blev bed√łmt af Kirsten Hyldager fra Frederikssund fotoklub.
Kirsten har for √łvrigt ogs√• bed√łmt vores Digital 1-2020 konkurrence tidligere p√• √•ret, hvor dommeraftenen jo blev aflyst pga. den dumme corona-situation.

Men denne gang lykkedes det at få lov at samles.

Kirsten har qua sin uddannelse som fotograf, tr√¶ning, mentorforl√łb og medlemskab i fotoklubben l√¶rt at se billeder med fotografiske √łjne. Og har nyligt f√•et antaget hele tre billeder i den Nationale fotokonkurrence.
Hendes gode råd i aften var b.la.; deltag i alle de konkurrencer du kan, og få tilbagemeldinger, kommentarer og gode råd. På den måde bliver du en bedre fotograf.

Du kan se konkurrencebillederne her

Du kan se mesterskabsplaceringerne her

Husk at deltage i årets sidste konkurrence, som du kan melde dig til her

Dine fotoklub-venner deler gerne tips og tricks til valg af konkurrencebilleder.

Billeder fra denne event

Klik på billederne for at se dem i stor udgave