Interactive Postprocessing workshop

16.01.2020

Vi var 6 medlemmer til aftenes særarrangement initieret af Susie og Bo.

Det var selvfølgelig super hyggeligt, men også meget givende og inspirerende at se vores forskellige tilgange til billededitering.

Aftenens formål er beskrevet nedenfor og vi blev enige om, at det ikke skulle være en enig svale, men at vi må gentage succesen.

I øvrigt blev billederne taget fra klubaftenen dagen før speedredigeret på denne aften.

--

Formål: Få input til hvordan du evt kan forbedre din postprocessing arbejdsgang for at skabe dit billede.
Som fotografer bruger vi mange timer med at søge efter motiver, for slet ikke at tale om alle de penge, vi anvender på vores udstyr.
Dette er kun starten på den kreative procces, på denne workshop vil vi diskutere hvorfor og hvordan postproccessing er vital for, at kreere det billede der oprindeligt inspirede dig.
Det er i høj grad deltagerne der leverer input til workshoppen, hvorfor du skal være klar til, at forklare de andre deltagere din postprocessing arbejdsgang. Du skal medbringe egen computer og et billede, forklar hvad du gerne vil med billedet, og vis de andre deltagere, hvordan du laver din postprocessing af billedet. Forhåbentlig får vi en diskussion om hele processen, så vi kan få noget input til fremtidig postprocessing. Hvis du medbringer billedet på en usb stick kan det deles med andre og derved kan du evt. se hvad andre kan skabe ud fra dit billede.
Hvilke programmer du anvender er ikke det primære, men processen er det vigtige, derfor er ingen krav til hvilke software du anvender. Vi tror på at uanset software kan man få gode input.
Mål: Forbedring af din postprocessing af dine billeder.