Frit fra leveren… billede feedback

06.11.2019

S√• snuppede vi lige endnu en omgang "Frit fra leveren" hvor vi √łvede os i at give konstruktiv feedback p√• andres billeder.

Det er et disciplin der godt kan v√¶re lidt sv√¶r, men jo mere man √łver sig, jo bedre bliver man til at f√• afleveret sine synspunkter p√• en positiv og ikke mindst konstruktiv m√•de som author kan bruge fremadrettet.

Denne gang var der desv√¶rre ikke m√łdt mere end 12 medlemmer op, og vi kan kun opfordre til at, at man m√łder op for det er virkelig indbringende, b√•de for den der giver feedback og den der modtager det.

Vi havde det for√łvrigt v√¶ldig sjovt, et medlem havde f√•et fingre i et nyt HDR program og havde i den grad givet dn gas med farvepaletten p√• sine billeder - s√• meget s√• man n√¶sten troede man havde indtaget noget euforiserende :-)

Billeder fra denne event

Klik på billederne for at se dem i stor udgave